Дизайнер у період передноворічних свят заробляє від 20 до 100 тисяч гривень. Цей період є одним з найгарячіших у роботі. Про це Gazeta.ua розповідає дизайнер Олена Крамар з Києва.

“Перед Новим роком прикрашаємо вітрини. Ціна залежить від товару в магазині. Немає сенсу робити дорогу прикрасу, якщо там продаються дешеві товари. Третина вартості це сам матеріал, решта робота команди. Зазвичай працює три людини – дизайнер, монтажник та стиліст. В середньому оформлення вітрини коштує 20 тисяч гривень”, – каже Олена.

Читайте також

Ще кілька мільйонів від держави на Тернопільську дамбу пролобіювали нардепи
Сповідь заробітчанки: неймовірна історія про життя сучасної жінки
У Тернополі незабаром стартує конкурс «Феєрія новорічного міста»

В дорогих магазинах, таких як ювелірні товари, шуби, білизна вітрину оформляють красивими матеріалами, дорогими кулями, ставлять цілі композиції. Цього року популярно ставити композицію людей у гарних костюмах біля карет.

“З кожного оформлення маю від 3 до 5 тисяч доходу. За день можемо зробити 3-4 вітрини. Торік за місяць заробила на машину. Найвигідніше замовлення для дизайнера- оформлення ресторану, або готелю з рестораном. Робота 2-3 дні, а чистий заробіток 15 тисяч гривень. А яке задоволення, коли твоя робота появляться в інтернеті з приписом, що там дуже гарно і затишно. Добре прикрашати торгові центри, там, де є новорічний куточок. У деяких роблять дуже оригінальні ялинки, зазвичай грошей там не жаліють”, – каже дизайнер.

 
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вітрина, #гроші, #заробіток, #новий рік, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #оформлення, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: