Сотні поліцейських та гучні гасла: центр Києва заполонив численний натовп (Фото)

Опубліковано:
3 Грудня, 2017

В Києві люди зібрались на численний мітинг під назвою “Марш за імпічмент”. Вони  тримають в руках плакати та викрикують “Імпічмент, імпічмент!”, – пише Знай.

Учасники мітингу перебувають в парку Шевченка. На акцію протесту зібралось близько тисячі людей. Також вони тримають в руках прапори України, Грузії та ОУН-УПА. Акція протесту супроводжується викриками “Україно, вставай”, “Банду геть”, “Слава Україні – Героям слава”.

Деякі з них також вимагали припинити переслідування директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника. Зазначається, що в цілому на мітинг прийшли люди старшого покоління, в той час як молоді на ньому практично не було.

З території бульвару Шевченка активісти рушили в бік Майдану Незалежності. Після цього вони планують йти під Адміністрацію президента і Верховну Раду. Правопорядок при цьому забезпечують близько трьох сотень правоохоронців.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #київ, #мітинг, #натовп
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: