Кому з тернополян не дадуть субсидій?

Опубліковано:
1 Грудня, 2017

Ті тернополяни, які мають борг за квартплату, можуть не отримати субсидій. Приміром, якщо сума боргу складає від 340 гривень за два місяці, то субсидію припинять видавати. А відновлять після того, як власник житла погасить заборгованість.

Жителька Гусятинського району Марія Занько розповідає, що про заборгованість і не здогадувалася, оскільки сподівалася, що послуги ЖКГ оплачують її діти, пише Від Тарнополя до Тернополя.

 «Зрозуміла, що маю борг, аж коли в мене забрали субсидію. Тепер, коли все погасила, то обіцяли перепризначити. Бо зараз без субсидії, це взагалі нереально». Перепризначатимуть субсидії після погашення боргу. «По області кількість людей, які мають заборгованість за послуги ЖКГ, і яким через це припинили субсидію, небагато. Але є такі випадки, коли люди не згідні з обслуговуючими організаціями, і відстоюють свої питання в судах. В таких випадках субсидія перепризначається після завершення суду. Ми радимо жителям області стежити за вчасною оплатою послуг ЖКГ, щоб не ризикувати і не створювалося ситуацій, пов’язаних із заборгованістю», – каже директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Вадим Боярський.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #квартплата, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #субсидія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: