Розумна економія: як витрачати менше коштів на побутову техніку та електронні гаджети

Опубліковано:
29 Листопада, 2017

В Україні зростає популярність онлайн-сервісів порівняння цін та магазинів, за допомогою яких можна дешево купити не лише одяг, взуття чи товари для дому, а й крупну побутову техніку, таку як пральні машини, холодильники, та інше, повідомляють експерти.

За останні декілька років, при будь-яких покупках, інтернет-користувачі стали більш раціональними та почали звертати увагу не лише на вартість товару чи його характеристики, а й відгуки інших клієнтів, способи оплати та доставки.

Особливо актуальними такі питання стають при виборі побутової техніки та електроніки, що завжди супроводжуються значними фінансовими витратами.

Так, допомогти може крупна онлайн-платформа Скидочник, яка на одному ресурсі збирає усі найвигідніші пропозиції від популярних торгових мереж та інтернет-магазинів. До прикладу, тут можна обрати телевізор чи блендер по акції, оформити його доставку по всій Україні та отримати колосальну знижку до -40%. Загалом, на ресурсі зібрана уся корисна для користувача інформація про потрібну побутову техніку та електроніку, а також максимально знижені на неї ціни.

Щоб не пропустити справді вигідні пропозиції, експерти радять, моніторити знижки онлайн та підписуватися на оновлення від популярних магазинів, в тому числі, в соціальних мережах.

Окрім цього, щоб зекономити, варто звертати увагу не на абсолютні новинки електроніки, а моделі попередніх років, які часто не відрізняються по якості чи технологічним можливостям. Щоб звести усі ризики до мінімуму, експерти радять обирати продукцію перевірених брендів та флагмани – їх найкращі представники.

Загалом, варто отримувати максимальну користь від маркетингових акцій магазинів і не переплачувати там, де навпаки, існує можливість економії. Надзвичайно актуально це стає напередодні Нового року, коли необхідно придбати не лише нову техніку для дому, а й електронні подарунки для рідних та близьких.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #інтернет, #магазин, #скидки, #техніка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: