Освітні заклади і дорогу на Тернопільщині оновлять після клопотання народного депутата

Опубліковано:
28 Листопада, 2017

Сім інфраструктурних об’єктів на Тернопільщині відремонтують найближчим часом. Гроші на них уряд виділить ще цього року, повідомив народний депутат Роман Заставний. Він поклопотав перед Головою Кабміну про фінансування ремонтів освітніх закладів та пішохідної зони в різних районах області.

«Зокрема в Теребовлянському районі капітальна заміна вікон і дверей запланована в 4-х школах і одному ясла-садку», – розповідає народний депутат.

Такі ж роботи за надані кошти проведуть і в дитсадку с.Залісці, на Шумщині. А в школі с.Юськівці, Лановецького району капітально відремонтують систему опалення, встановивши там піролізний котел.

«Відремонтують за виділені гроші й пішохідну зону в Кременці, між вулицями Шевченка та Базарна», – повідомив Роман Заставний.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #депутат, #дорога, #кошти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #оновлення, #оствіта, #ремонт, #роман заставний, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: