У Тернопільському клубі бізнес-подій: 1000 і один спосіб для реалізації себе

Опубліковано:
27 Листопада, 2017

Продовжується спілкування у Клубі бізнес-подій, що діє у Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості. Цього разу безробітні обговорювали тему: «1000 і один спосіб для реалізації себе» із виконавчим директором “Школи торгового представника” Олегом Мушієм.

Він розповів про свій шлях до успіху та роботу Школи, де працюють найкращі практики Тернополя і дають реальні знання та практичні навики. У Школи є домовленість понад з 10-ма бізнес-структурами про працевлаштування її слухачів. Детальну інформацію можна почерпнути на сайті torgshkola.com.ua

Олег Мушій зауважив присутнім, що треба вміти себе продавати; доброзичливо, ввічливо ставитися до оточуючих – це важливо; необхідно пропонувати себе: проявляти активність; «закривайте» угоду: добивайтесь бажаного для вас».

Служба зайнятості налаштована і надалі запрошувати цікавих людей, щоб дати можливість тим, хто шукає свою нішу у житті отримати цікавий досвід і можливість оцінити свій потенціал для реалізації себе.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #біржа, #ідея, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #семінар, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: