У Струсівській обласній санаторній школі-інтернаті провели зустріч працівників в незвичайному форматі

Опубліковано:
27 Листопада, 2017

24 листопада в школі-інтернаті відбулося Свято Подяки, котре зібрало під одним дахом різні покоління працівників закладу (від часу створення й по сьогоднішній день) під назвою: «Місце роботи – школа-інтернат».

Ідея проведення такого заходу зародилася у директора школи Кирилюка Василя Михайловича. За словами заступника директора з виховної роботи Брантюк Марії Григорівни, саме він виступив ініціатором організації зустрічі працівників. А вже підготовкою до свята займався чи не весь педколектив. Програму розробляли так, щоб гості могли повернутися в молодість, поспілкуватися і згадати минуле. На основі облікових документів було складено списки усіх працівників закладу (це більше 700 людей), надіслано 170 запрошень (дуже багато людей відійшли вже у вічність). Імена всіх запрошених були вивішені на спеціальному стенді. Гостей зустрічали у вестибюлі солодкими подарунками і проводили до актової зали.

Спочатку відбувся концерт з участю учнів та педагогів, а також запрошених гостей. Виконання пісень, декламування поезій та, особливо, хореографічна композиція від наймолодших членів шкільної родини не залишили нікого з присутніх байдужими і дуже підняли настрій гостям. Під час концерту згадували працівників різних родів – педагогів, кухарів, прибиральників, техпрацівників, бухгалтерів та ін.. Не забули пом’янути і тих трудівників, які померли, вшанувавши їх хвилиною мовчання та запаливши лампадку. Директор школи Кирилюк В.М. та  його заступник з навчальної роботи Бурега О.С. виступили з промовами, в яких подякували присутнім за сумлінну працю і від імені поточного колективу пообіцяли гідно продовжити їх справу.

Після концерту гостей провели до їдальні, де на них чекали накриті столи. Всі працівники мали нагоду згадати «смак інтернатської котлети», поностальгувати і взагалі поспілкуватися. Був спеціально підключений один мікрофон, за допомогою якого кожен запрошений міг звернутися до залу з побажаннями.

Свято вдалося на славу. Запрошені  душею відпочили, отримали заряд бадьорості та тепла. Дуже хвалили атмосферу, що панувала в залі, і керівництво школи – за чудову ідею та блискуче її втілення.

null

 Фото автора

 

null

 Фото автора

 

null

 Фото автора

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #інтернат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #подяка, #свято, #струсів, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: