Громадські активісти. Наш час пройшов

Опубліковано:
26 Листопада, 2017

Як це не важко комусь втямити, але громадський активізм, народжений Майданом, себе вичерпав. Ми лишимось. Дехто. Як улюблені персонажі й водночас рясно обпльовані лідери суспільної думки.

Нам залишилось йти в політику, ставати депутатами якихось рівнів і щось міняти чи швидше вирішувати питання, часто й густо свого оточення, бо всім не допоможеш, чи йти у журналістику (блогерство), де відстоювати свої і ідеали людей з грошима.

Читайте також

Євромайдан. Як все було (Фото, відео)
Учасників Революції гідності прирівнюють до ветеранів війни. Відповідно – статус і пільги
Урок патріотизму в день Гідності та Свободи

Адже виявилось, що валити ригів легше, аніж будувати добробут людей. І важко підпорядковуватись партійним лідерам. Компромісним чи продажним. Важко не пересваритись між собою. Бо ми теж зв’язані круговою порукою. Ми не кращі за суддів чи мусорів. Прошу не плутати з реформованими органами.

Я половину активістів вважаю або шизофреніками, або ссученими гандонами. Чесно, ті й ті про це знають. Одна з причин мого походу на війну, було розуміння, що бидло, яке є бидло, не дивлячись на наявність УБД, не зможе мені мявкнути, який він герой.

Але, мабуть, це спишемо на мій важкий характер.

Чи заангажованість. Мою.

Ще можна йти в бізнес. Показувати на прикладі, як піднімати економіку. Трудно. Не всі можуть стати забудовниками чи рестораторами. Це нас об’єднує з бандитами 90-х. Вони не всі могли перелаштуватись.

Йти в чиновники. І ставати частиною державного апарату. Тут два нюанси. Або рішати вопроси. Або піаритися, щоб потім рішати вопроси.

Наш час пройшов.

Треба це визнати.

Але ми живі. Змучені, ссучені, але самашедші.

І до кінця змучитись чи скурвитись не дають лише ті, що не живі. Простіть нас. Що не змогли.

Поки що.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #активісти, #бізнес, #блог, #Майдан, #олег радик, #пройшов, #час
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: