Випала з авто і заснула: п’яна водійка розлютила киян

Опубліковано:
25 Листопада, 2017

У Києві жінка, прийнявши на груди, сіла за кермо. По всій видимості, неабияк прийнявши, оскільки коли її зупинили патрульні, випала з салону і… заснула прямо на асфальті.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише “Київ Оперативний”. Чудо-історія сталася на проспекті Правди (Куренівка).

“Бачу, близько 64 номера (проспект Правди, 64. – ред.) по пішохідній зоні пливе це “корейське диво”. За кермом була ця леді, поруч з нею – теж така. З першого погляду зрозумів, що з ними щось не так: жестикуляція, міміка, скляний погляд і т.д.”, – йдеться в повідомленні очевидця, який надіслав фотопідтвердження.

Чоловік також розповів, що поліцію викликав він, коли побачив, що мадам припаркувалася прямо на вході на дитячий майданчик.

“Дама дуже обурилася, що її зупинили. Водій хотіла вийти і щось пояснити полісменам, але випала з машини. Перегарище – труба, як від старих алкашів. Встати відмовлялася, допомога копів не допомогла – потім знову усілася. Потім почала вирубатися, просто засипати на асфальті”, – пише спільнота.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #випала, #київ, #п’яна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: