Американський саксофоніст-легенда виступить на фестивалі JazzBez у Тернополі

24.11.2017 12:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

На цьогорічний тернопільський JazzBez приїде багато знаменитих джазових виконавців з Польщі, Данії, Америки, України та Німеччини. Мабуть, найочікуванішим джазменом для справжніх поціновувачів джазу стане Марк Тернер – один з найвидатніших  американських саксофоністів сучасного покоління. Він виступатиме 3 грудня у Драмтеатрі.

У попередні дні – 1 та 2 грудня у Тернопіль приїде «GADT / CHOJNACKI / GRADZIUK Projekt» (POL), «Adam Jarzmik Quintet» (POL), «Michał Martyniuk Trio feat. Jakub Skowronski» (POL)  та «Debbie Cameron Project» (DK - UA – PL - СА)»

Отож, 3 грудня виступатимуть:

- «Jochen Rueckert Quartet feat. Mark Turner» (USA – DEU) Німецький барабанщик Йохен Руекерт творитиме на фестивалі  Jazz Bez  музику вільних спільно з гітаристом Майком  Морено, контрабасистом Джосефом Мартіном та легендарним саксофоністом Марком Тернером. Марк Тернер вважається одним із найбільш видатних американських саксофоністів сучасного покоління

- «Mark Tokar Group» ( UKR-POL-USA) Марк Токар — контрабасист світового рівня, один з найяскравіших представників української джазової сцени. Був учасником міжнародного проекту Кена Вандермарка «Resonance».

null

 

null

Квитки вже можна купити в касі Драмтеатру, у ЦУМі (1-й пов. Відділ Konica) та на сайті.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі