У спальному районі Києва посеред кам’яних джунглів пасуться кози: вони належать жительці приватного сектора, яка виявилася однією з небагатьох, хто відмовився продавати свою ділянку і тепер живе серед багатоповерхівок. Людей не дуже тішить таке сусідство і вони вимагають від міської влади, аби ті вплинули на господиню, – пише Знай.

В сюжеті ТСН йдеться, що драма розігралася на столичних Осокорках. Тварини влаштувалися у дворі приватного будинку – єдиного, який залишився в оточенні висоток. За словами жителів, кози обгризли всю зелень на кущах, а ще від них смердить – вікна відкрити неможливо.

Господиня кіз Наталя не приховує, що скарги від сусідів чує часто, проте особливо не переймається з цього приводу. За її словами, кози жили в цьому дворі задовго до побудови багатоповерхівок, тому звикли гуляти, а ось люди самі винні: тваринах не ганяють, а навпаки балують – пригощають ласощами, роблять з ними селфі. При цьому жінка зауважила, що прив’язує тільки одну козу.

“Це найбільша обезбашенна. Ми її відпускаємо тільки вночі”, – сказала вона.

Багато хто, за словами Наталії, купує молоко, інші – обурюються, що кози копаються в смітті. За словами господині, саме незадоволені першими прибігають, щоб купити баранину на шашлик.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #київ, #коза, #скандал
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: