У Тернополі пройде конференція FLEX Talks

Опубліковано:
23 Листопада, 2017

Конференція FLEX Talks, яка організовується випускниками програми FLEX з міста Тернопіль відбудеться  о 10:30 хв. 25 листопада 2017 року у Палаці Кіно ( вул..І.Франка 5). Захід відбуватиметься у форматі TED Talks, 9 успішних випускників програми FLEX зі всієї України виступатимуть з промовами на актуальні теми. Відвідавши конференцію -це шанс вирости як особистість,  знайти свій шлях в суспільстві, і, нарешті, змінити світ на краще. Метою заходу є надихнути тернопільську молодь до саморозвитку та втілення позитивних змін в суспільстві; згуртувати  випускників програми FLEX не тільки з  міста Тернопіль , а й з інших для реалізації соціальних проектів, які сприятимуть розвитку міста; виручені кошти за квитки  підуть  на лікування Сюрпіти Олександра з міста Тернопіль, який має рідкісний  діагноз «хвороба Юра».

Вікових обмежень щодо цільової аудиторії немає.

Теми виступів спікерів:

«Як не змарнувати 6 років життя в університеті»(Тарас Тимочко м.Київ)

«5  уроків,яким мене навчило волонтерство » (Дар»я Баталова  м.Київ)

«Реформи  в Україні через призму самих себе»(Андрій  Бринь  м.Львів)

«Головне зробити перший крок»(Ігор Білокопитий  м.Тернопіль)

«Мрій.Дій .Досягай.»  (Ірина Білогорко  м.Тернопіль  )

«Помилки та чому не потрібно їх боятися»(  Роман Поліщук  м.Львів)

«Життя без кордонів-мрія чи реальність»»(Марина  Тужанська,м.Вінниця)

«Складні рішення також потрібні «(Роман Фіщук, м. Івано-Франківськ)

Таємний спікер (м.Київ)

Організатори:

1. Ярина Фарина faryna.yaryna18@gmail.com 0973173991

2. Білогорка Ірина irabilogorka@gmail.com 0978646808

null

Для довідки: Програма майбутніх лідерів (FLEX) це програма культурного обміну Бюро у справах освіти і культури Державного департаменту США, яка адмініструється в Україні організацією Американські Ради з міжнародної освіти (American Councils) за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України. Програма надає  стипендії та можливість українським студентам навчатися в американській школі і жити в американській родині протягом одного навчального року. Програма FLEX дає можливість всім студентам, які відповідають вимогам відбору, та студентам з обмеженими фізичними можливостями прийняти участь у тестуванні. З моменту початку програми в 1993 році більше 240 студентів з Євразії, які мають зорові, слухові, рухові та інші порушення, та понад  22.000 молодих людей стали фіналістами програми FLEX. Всі фіналісти FLEX мають можливість навчитися і краще зрозуміти інші культури, вдосконалити свої навички і самооцінку, покращити мову, розширити свої кар’єрні можливості. Навчання за кордоном є унікальним життєвим досвідом, який допомагає учасникам стати більш незалежними і самостійними у вирішенні можливих життєвих перешкод  і  повернулися додому , сповненим нового ентузіазму, бажання допомагати іншим та ділитися своїм набутим досвідом та знаннями для покращення життя у своїх громадах.

https://www.facebook.com/events/341225756338700/ ( подія на ФБ)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1641903715871727&set=gm.348940938900515&type=3&theater

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #конференція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сюрпіта, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: