«Тернопільський Сірий» вдруге стане ведучим національного відбору на «Євробачення-2018»

22.11.2017 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Прямі ефіри національного відбору на 63-ій міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2018» розпочнуться 10 лютого паралельно на телеканалах СТБ і «UA: Перший». Ведучим прямих ефірів вдруге стане Сергій Притула.

Про це повідомляє Галас з посиланням detector.media.

Читайте також

Відомий телеведучий Сергій Притула повідомив про зміни в своєму житті
У понеділок «Ревізор» покаже, що знайшов у «Старій Піцерії» (Відео)
Якщо ти підеш на роботу, яка не приносить тобі задоволення – це трагедія
 

«Думаю, вибір ведучого ні у кого не викликає питань. Сергій – улюбленець публіки і великий професіонал; спостерігати за тим, як він веде ефіри і спілкується з учасниками, неймовірне задоволення. Ми раді, що наші відбори знову будуть наповнені якісним гумором і фірмовою іронією Притули», – сказала керівник національного відбору Наталя Франчук з СТБ.

Сергій Притула каже, що по частині жартів буде орієнтуватися на місці, а від першого прямого ефіру Нацвідбору-2018 очікує відсутності явного фаворита.

«Хотілося б такого ж конкурентного набору виконавців, як і в попередні два роки, коли в кожному півфіналі одразу по 3 учасники претендувалі на путівку до «Євробачення». У мене, чесно кажучи, є внутрішній конфлікт. З одного боку хочеться побільше молодих гуртів, різножанровості музики (як цього року для людей відкридись Monochromea, Aghiazma, Panivalkova та Vivienne Mort), а з іншого боку розумієш, что «Євробачення» – це все ж попсовий конкурс, і треба делать акцент на підборі якісної поп-музики», – зазначив Сергій Притула.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі