Порошенко скликав позачерговий Військовий кабінет через ситуацію в Луганській області

Опубліковано:
22 Листопада, 2017

Через загострення ситуації в окремих районах Луганської області Президент Петро Порошенко скликав позачергове засідання Військового кабінету Ради національної безпеки і оборони України, – пише LB.ua.

Про це повідомляє прес-служба голови Української держави.

Президент заслухав доповідь про останні події від присутніх керівників силових відомств, зокрема щодо незаконного перетину російськими танками українського кордону в Краснодонському районі Луганської області, а також почастішання випадків провокацій з боку бойовиків.

 

 

“У зв’язку зі збільшенням кількості російських військових, а також активізацією найманців, українські Збройні Сили готові до будь-якого розвитку подій для забезпечення безпеки мирного населення”, – наголосив Петро Порошенко.

Голова держави також доручив українському представникові у Спільному центрі з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) активізувати взаємодію з Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ для інформування наших західних союзників.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #нарада, #Росія, #танк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: