Відома тернопільська красуня виходить заміж

20.11.2017 19:43   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Новини Тернопілля
Засновниця модельного агентства «Selfie Models Group» з Тернополя Анастасія Шеремета отримала пропозицію руки та серця в одному з найромантичніших місць планети. Дівчина сказала так бізнесмену Андрію Нездропі (також тернополянину), з яким вже тривалий час зустрічалася, - Тернополяни.

Цією приємною звісткою красуня поділилася зі своїми друзями та підписниками в соцмережі. Її обранець також опублікував фото цього незабутнього дня для молодої пари. Андрій подарував дівчині неймовірної краси перстень від відомого бренду "Tiffany & Co".

«Найважливіший крок в моєму житті. Моя Кохана Настя сказала ТАК!», - написав закоханий хлопець у «Фейсбуці» та опублікував фото, на якому пара святкує момент на пляжі Сейшельських островів, що на півдні Африки.

«Я щаслива, що доля звела нас разом...Від сьогодні назавжди. Люблю тебе!!!», - пише в мережі Instagram Настята додає світлини.

Отож, на одну завидну наречену в Тернополі стало менше. Дівчина ще навчаючись в 11-му класі школи виграла престижний конкурс «Міс Тернопіль». Згодом брала участь на всеукраїнському конкурсі «Міс Україна», де познайомилася з світовими зірками – Жанн Клодом Ван Дамом, Памелою Андерсон та Орленою Мутт. Анастасія Шеремета у 2010-му стає  переможницею конкурсу «Перша Леді України». За освітою вона перекладач, однак знайшла себе у модельному бізнесі – відкрила власну школу моделей – агенство моделей «Selfie Models Group», де навчає дітей та юних дівчат моделінгу.  

Редакція сайту «Тернополяни» щиро вітає молоду пару з цією важливою у їхньому житті датою та бажає незгасаючого кохання та радості від кожного дня.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі