Про що домовилися тернопільські чиновники у Варшаві? (Фото)

Опубліковано:
20 Листопада, 2017

Делегація з Тернопільщини взяла участь у 25-ій Міжнародній туристичній ювілейній виставці TT Warsaw 23-25 listopada 2017. На національному стенді України були представленні туристичні потенціали Тернопілля, Чернівців, Львова, Івано -Франківська, Трускавця, Одеси та столиці славної України міста Києва. Зокрема, Тернопільщина виконала свою місію на відмінно.

Читайте також

Давній фортифікаційний осередок Волині
Стартапом тернополянина зацікавились інвестори з Європи та Америки

Тернопілля вперше пожинає плоди активного розвитку туризму! Потенційних туристів цікавить будь-яка дистинація привабливості краю.

 «Сьогодні вже маємо домовленість про співпрацю у розвитку туризму від Палестини, принаймі нас запевнив міністр туризму, десять польських туристичних операторів готові приїхати на Тернопілля на наше запрошення, щоб поспілкуватися і домовитися з такими ж місцевими операторами щодо відвідування туристичних атракцій, також відгукнулася Ісландія і готові нас прийняти в кількості 6 чоловік та показати принади їхнього зимового краю, керівництво туризму Неаполя теж погодилися на днях запросити до себе у гості у кількості 6 чоловік та представити українську культуру у вишиванках, і загалом підписати договір про співпрацю у розвитку туризму, цікаво, що нашим краєм цікавляться туристи Білорусії, Азербайджану, Албанії, Грузії»,  – пише на своїй сторінці ФБ Володимир Демчишин.

null

 Фото: Соціальна мережа

 

null

 Фото: Соціальна мережа

 

null

 Фото: Соціальна мережа

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #варщава, #виставка, #володимир демчишин, #делегація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: