Урок патріотизму в день Гідності та Свободи

19.11.2017 12:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

В українському історичному календарі віднедавна з’явилася нова дата – 21 листопада, саме  цей день за Указом Президента України став Днем Гідності та Свободи.  Його предтечею у різний час були студентська «революція на граніті», Майдан 2004 року,  який був Святом свободи і Революція 2013 року – Революція Гідності.

З цієї нагоди у Тернопільській обласній бібліотеці для молоді 21 листопада відбудеться Урок патріотизму (13:30 – 15:00).

До слова. Цьогоріч уряд заснував 50 академічних стипендій на честь десяти наймолодших Героїв Небесної Сотні, а також 25 стипендій на честь п’яти Героїв для молодих вчених. Академічні стипендії надаватимуться студентам та курсантам державних вишів за десятьма спеціальностями. Серед імен Героїв – два наших краянина: стипендія імені Василя Мойсея для спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія» та імені Ігоря Костенка для спеціальності «Географія».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі