Жалійте далі: жебрачка купила триповерховий особняк (Відео)

Опубліковано:
17 Листопада, 2017

У центрі Києва біля станції метро Хрещатик двоє нещасних просять милостиню: чоловік без руки, а неподалік “паралізована” бабуся. Чи варто говорити, що ходить вона без проблем?

На своїй сторінці в Facebook користувач Світлана Федик опублікувала фото і відео і розповіла, що на гроші, які дають жалісливі перехожі, жінка встигла побудувати собі триповерховий особняк на Закарпатті, чим не посоромилася похвалитися перед продавцями.

Світлана розповіла, що жебрачка дуже груба: “Заявляє, що поліція їй до… (не буду писати чого). Як в принципі і люди, які щодня наповнюють її загребущі руки гривнями і нерідко доларами”.

Жінка зазначила, що чоловік без руки, що стоїть неподалік, віддає всю “виручку” зграї циган. “Не виключаю можливості того, що його тримають в рабстві і насильно примушують жебракувати. Якщо їх побачите (вони працюють на виході зі станції метро “Хрещатик”), не давайте їм грошей!” – пише Федик.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жебрак купила, #жебрачка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #особняк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: