Ваша дитина багато фантазує, вигадує, любить казки, а може навіть записує власні вигадані історії?

Опубліковано:
16 Листопада, 2017

18 листопада в Medialab Ternopil, що в ПК “Березіль”, завітає “Майстерня казки”. Разом з казкаркою Ірина Мацко ваші діти напишуть спільну казку та самостійно її озвучать.

Курс розрахований на 4 заняття. Перше заняття планується в медіа лабораторії ПК “Березіль” в суботу, 18 листопада, на 11:00. 

Кількість місць обмежена. Запрошуємо дітей 6-12 років.

Вхід вільний. Телефонуйте 096-467-0352.

Маленькі автори не тільки оволодіють початками літературної майстерності, секретами створення героїв, сюжетів та ілюстрацій, а ще й стануть авторами справжньої казки, яка ввійде у збірку казок казкариків.

Про що писати? Як продумати сюжет? Як працювати з персонажами? Звідки взяти натхнення? Як придумати назву? Як спілкуватися з редакторами і представляти свій твір? Відповіді на всі ці запитання ми шукатимемо разом. Забудьте про нудьгу на уроках мови та літератури. Персонажі, сюжети, інтриги, розв’язки, форзаци й колонтитули легко підкоряться вам під час веселих, пізнавальних і нестримно вигадливих анти-уроків.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #казка, #навчання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: