Тернополян попереджають про небезпечний «Різдвяний флешмоб»

Опубліковано:
16 Листопада, 2017

Шахраї збирають особисті дані дітей у батьків, нібито, для того, щоб обмінятися подарунками. Відтак розпитують  адресу проживання, вподобання і вік дітей… А вся сіль флешмобу у тому, що ви висилаєте подарунок, а натомість отримаєте 7! На перший погляд,  невинний «Різдвяний флешмоб» може обернутися великою трагедією. У поліції застерігають не вестися на вудочку шахраїв.

Читайте також

Аферисти жорстоко «розвели» на гроші директорку елітного ресторану в центрі Тернополя
Про що застерігає тернополян Василь Хомінець?
Послідовники «Білого братства» на вулицях Тернополя

Якщо хочете порадувати дитину, самі купіть їй подарунок. Користі від цього буде значно більше, ніж від того, що ви поділитеся даними дитини з незнайомими людьми, зазначають у поліції. Піраміда – це система, за якої прибуток отримує тільки організатор і перші учасники за рахунок інших. На пострадянському просторі піраміда отримала популярність завдяки створеній Сергієм Мавроді фінансовій системі МММ. Учасники МММ у результаті втратили мільярди рублів, –  повідомляють у спільноті Політичний Збараж.

 «У цьому Різдвяному флешмобі не можна виявити конкретного організатора, який міг би нажитися за чужий рахунок, проте ця акція особливо небезпечна, оскільки ви не знаєте, в чиї руки потраплять дані ваших дітей і з якою метою вони будуть використані», — попереджають у поліції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аферисти, #ммм, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #флешмоб, #шахраї
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: