Хто з тернопільських журналістів готовий змінити професію?

Опубліковано:
15 Листопада, 2017

До Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку ТМГО «Тернопільський інститут медійних інновацій» спільно з інтернет-виданням «Тернопільська мережева газета» організовує спортивно-інтелектуальну туристичну пригоду «Безпека туриста». Захід проводиться під егідою Тернопільської обласної державної адміністрації, за фінансової підтримки відділу туризму ТОДА, за сприянням пошуково-рятувального відділення АРЗ СП Управління ДСНС України в Тернопільській області та КП Тернопільської обласної ради «Тернопільський обласний інформаційно-туристичний краєзнавчий центр», а також за підтримки ТМГО Клуб спелеологів Поділля м.Тернопіль та МГО Клуб спелеологів Кристал м.Чортків.

Як відомо, Тернопільщина багата на дивовижні кам’яні лабіринти, які завжди приваблювали туристів. Подорожі та дослідження печер любителями пригод  досягає свого піку саме в міжсезоння. Але печери не терплять легковажності, поміж  підземних ходів дуже легко заблукати, а щоб відшукати загубленого потрібні неабиякі зусилля та досвід. Чи вдасться із цим впоратися представникам  ЗМІ?

До участі у квесті  запрошуються журналісти, які зможуть на собі відчути всі складнощі та нюанси роботи рятувальника чи спелеолога у печерах, а також  мають намір дізнатися всі тонкощі відвідування печер  та правила поводження у випадку, як поводитися у випадку якщо туриста «взяв блуд».

Захід відбудеться 18 листопада (субота) в печері Млинки, що розташована  у селі Залісся Чортківського району Тернопільської області.  Учасників буде забезпечено транспортом в обидві сторони та необхідним спорядженням. Кількість місць обмежена.

Усі представники засобів масової інформації, які бажають взяти участь у квесті, можуть звертатися для запису на facebook сторінку до Мирослави Вовни або писати на електронну скриньку myroslava.te.ua@gmail.com  .

Дедлайн – 16 листопада до 15:00.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дснс, #журналісти, #квест, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #печера, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: