Чому тернопільські ОСББ не можуть реалізувати жодного проекту?

Опубліковано:
15 Листопада, 2017

Тернопільські ОСББ майже півроку не отримують компенсацій з державного бюджету за пільги та субсидії. Нині борг сягнув майже 14 мільйонів гривень, – пише За Збручем.

У Тернополі об’єднання співвласників багатоквартирних будинків не можуть реалізувати жодного проекту, пов’язаного з енергозбереженням, оскільки не вистачає коштів. Причиною є заборгованість компенсацій пільг та субсидій.

Читайте також

У Тернополі ОСББ звільнили від сплати за землю

«Є багато планів, але реалізувати не можемо жодного. Причина – це заборгованість. Нам боргують десятки тисяч гривень. Ці гроші мали б бути компенсованими державою за пільги та субсидії. Поки їх не буде повернуто, ми не можемо братися за будь-який проект», – каже голова ОСББ Сергій Лупак.

У департаменті соціального захисту населення ОДА пояснюють: така проблема актуальна для усіх регіонів України. Тільки Тернопільській області заборгували до 300 мільйонів гривень. Борг пов’язаний з компенсацією пільг та субсидій у різних установах і організаціях. На місці вирішити проблему неможливо, оскільки необхідну суму коштів повинні виділити з державного бюджету. Від регіону вже подали необхідне звернення у Кабмін.

Софія Романська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #компенсація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #осбб, #субсидія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: