Речі, на які чоловіки звертають увагу під час сексу

Опубліковано:
12 Листопада, 2017

Скажемо відразу: ми не маємо на увазі стан манікюру, або сухість шкіри, або неоформлену зону бікіні, або щось ще в зовнішності. Як правило, такі речі не запам’ятовуються. А ось поведінка під час акту любові говорить про багато що.Саме вона визначає, чи є іскра між партнерами, дійсно доставляє близькість задоволення, – пише ukr.media.

Для чоловіка все це дуже важливо, тому на все з представлених нижче 4 речей він неодмінно зверне увагу.

1. Ініціатива

Якщо партнер буде робити всю роботу, а партнерка лише лежати і чекати, що ж станеться далі, то чоловікові неодмінно здасться, що жінці все це нецікаво. Проявіть своє збудження. Візьміть ініціативу в свої руки. Ризикніть, взберіться на нього зверху і зробіть момент незабутнім.

2. Рухи тіла

Не сподівайтеся на спалах пристрасті, якщо ви лежите, як то кажуть, як колода. Навіть якщо ви соромитеся, постарайтеся просто рухатися швидше і більш пристрасно. Ми не закликаємо вас неприродно звиватися під або над партнером. Просто торкайтеся тіла партнера, сковзаєте своїми стегнами між стегон чоловіка … Чим інтенсивніше ви задієте своє тіло під час сексу, тим більше партнер відчуватиме, що вам приємно бути з ним.

3. Зоровий контакт

Не соромтеся: дивіться чоловікові в очі, дивіться на власні оголені тіла … Все це цілком нормально і навіть збудливо. Але будьте уважні. Погляд вниз чоловіки часто розцінюють як сумніви, в стелю і стіну – як нудьгу. Тому переконайтеся, що ваші очі висловлюють саме те, що ви збираєтеся донести партнеру.

4. Дихання

Чоловік може відчути, чи подобається вам бути з ним, по одному тільки диханню і голосу. Дійсно, збуджена жінка починає дихати важче, а голос її стає глибше. Не варто імітувати задоволення, але якщо ви його дійсно отримуєте, то покажіть це.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #інтим, #партнер, #секс
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: