Священик Олексій Філюк з Тернопільщини взяв участь у розважальному шоу (Відео)

Опубліковано:
12 Листопада, 2017

32-річний настоятель храму Успіння Пресвятої Олексій Філюк Богородиці УПЦ КП с. Шушківці на Лановеччині взяв участь у програмі «Сюрприз, сюрприз» на телеканалі СТБ. Олексій Філюк – священик, пасічник і завідуючий сільським клубом. Про заходи, організовані ним, говорять далеко за межами району.

Сьогодні в студії шоу Сюрприз, сюрприз! у випуску 9 від 27.10.2017 ведуча Маша Єфросиніна визначає наступного героя за допомогою фотографії, яку їй винесли в конверті. Цього героя номінувала його сестра, і він зовсім не здогадувався про сюрприз. Був дуже здивований, коли побачив своє фото в руках Маші. Олексій священик села Шушківці. Його сестра вважає, що він заслуговує на визнання, так як живе для людей, заради людей, живе людьми. Вносить в їх життя багато позитиву, щирості і відкритості! Він демонструє для людей фільми під відкритим небом, які відволікають від буденності і сірості днів. Дивіться і ви побачите, що очікує батька Олексія з його добрим серцем в шоу Сюрприз, сюрприз! у випуску 11 від 10.11.2017 повідомляє сайт каналу СТБ.

Відео можна переглянути за посиланням.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стб, #телепередача, #тернопіль, #тернопільські новини, #філюк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: