МВС планує скоротити термін дії водійських прав до двох років

Опубліковано:
12 Листопада, 2017

Перші водійські права МВС хоче видавати на 2 роки. Про це міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив в ході засідання Кабміну, – пише uainfo.

“Наступна наша пропозиція – внести зміни в порядок видачі посвідчень водія, якими передбачити, що термін дії водійського посвідчення, яке отримала особа вперше, становить два роки. Якщо протягом цих двох років особа вчиняє не більше двох адмінпорушень у сфері безпеки дорожнього руху або не вчинить їх узагалі, то після закінчення дворічного терміну їй видається посвідчення терміном на 30 років без складання додаткових іспитів”, – повідомив міністр.

Читайте також

В ДТП в Заліщицькому районі загинула 1 людина, 5 травмовано

В іншому випадку для отримання посвідчення водія на 30 років особа буде зобов’язана знову здати відповідний іспит на право керуванням транспортним засобом.

Нагадаємо, через велику смертність на дорогах у Кабміні вирішили взятися за безпеку руху. Уряд планує виділяти гроші на забезпечення безпеки руху, а також перевірити тих, хто проводить іспити для отримання водійських посвідчень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водій, #закон, #посвідчення
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: