В Верховій Раді вже засвітився «щасливчик» з iPhone X (Фото)

Опубліковано:
12 Листопада, 2017

У вівторок, 7 листопада, на роботу до Верховної Ради з’явився народний депутат від “Відродження” Віталій Хомутинник. Та не сам прийшов, а з новеньким iPhone X. В українських онлайн-магазинах “іграшка” із самою невигадливою комплектацією обійдеться мінімум в 1725 доларів (46 495 гривень).

На фотографії, зробленій журналістом “КП в Україні“, Хомутинник хвалиться новим гаджетом перед коллегама по парламенту. Зокрема, на фото видно, як однопартієць Артем Іллюк з цікавістю розглядає нове “придбання” Хомутинника.

За даними журналістів, новим iPhone X обзавівся також Олександр Фельдман з “Волі народу”

У 2016 році, коли вийшов iPhone 7, першим в Раді з ним засвітився соратник Юлії Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко з “Батьківщини”.

У серпні Печерський райсуд Києва дозволив Генеральній прокуратурі провести позапланову перевірку декларації Хомутинника в рамках розслідування про ухилення від сплати податків.

За підрахунками “Опори”, Хомутинник є другим в списку найбагатших депутатів Верховної Ради. У 2015 році він задекларував 570 тисяч доларів, 850 тисяч євро і 32 млн гривень готівкою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #iPhone X, #верховна рада, #віталій хомутинник
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: