У Тернополя з’явився свій Шон Коннері (Фото)

Опубліковано:
11 Листопада, 2017

Перегляд фільму “Стрімголов” повнометражного режисерського дебюту Марини Степанської у Тернополі розпочався з зустрічі. На добрий вдумливий перегляд глядачів блогословили режисер фільму, актори Олег Мосійчук та Андрій Селецький. Після перегляду стрічки глядацька аудиторія зустріла аплодисментами знімальну групу. Спілкування було невимушеним та емоційним. Марина Степанська по особливому відноситься до кожного актора та актриси, задіяних у фільмі. Наш земляк актор, режисер Тернопільського академічного драматичного театру ім. Т. Шевченка Олег Мосійчук для творчого колективу справжня знахідка. Його називають своїм Шоном Коннері. Вибір актора на роль діда відбувся заочно після перегляду кінопроби Мариною Степанською. За словами режисера його невимушена, не награна, без акторського пафосу поведінка у кадрі мала вирішальне значення.

Світова прем’єра фільму  відбулася на 52-му Міжнародному кінофестивалі у Карлових Варах в рамках конкурсної програми “Із Заходу на Схід”. У серпні 2017 року стрічка взяла участь у відборі на висування фільму від України на ювілейну 90-ту кінопремію “Оскар” Американської академії кінематографічних мистецтв і наук у категорії “Найкращий фільм іноземною мовою”. Також стрічка отримала нагороду за найкращу жіночу роль на міжнародному фестивалі акторського кіно у столиці Марокко м. Рабат. 

Історія двох молоих людей, фільм “Стрімголов” у Сінема Сіті з 9 листопада.

null

Шон Коннері – Олег Мосійчук

 

null

Фото: Олена Мудра

 

null

Фото: Олена Мудра

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кіно, #мосійчук, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стрімголов, #тернопіль, #тернопільські новини, #фільм
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: