Зборівську ОТГ очолить наймолодший в Україні голова

11.11.2017 17:43   Джерело: ТГН
Опубліковано : Новини Тернопілля

Нещодавно команда Тернопільського Центру розвитку місцевого самоврядування провела виїзний семінар для представників Зборівської міської об’єднаної територіальної громади. Під час заходу обговорили особливості підготовки та проведення першої сесії ради ОТГ, надання методичної та організаційної допомоги, юридичних консультацій, а також питань організації цивільного захисту під час реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні, -ишуть ТГН.

Директор Центру Віктор Литвинчук висловив думку, що є усі підстави вважати нинішній семінар початком важливої роботи щодо зміцнення спроможності громади. Приємним є те, що Зборівську об’єднану територіальну громаду очолила молода перспективна людина, яка має амбітні цілі і бажання змінити життя жителів громади на краще.

Читайте також

У Ланівцях дива не сталося
5 головних висновків із виборів до ОТГ

Руслану Максиміву, Зборівському міському голові усього двадцять дев’ять років. Це, очевидно, наймолодший міський голова в Україні. Разом з тим він уже чотири роки очолює Зборівську міську раду. Досвід і нові методи роботи помітні з першого погляду. Не дивно, що виборці об’єднаної територіальної громади довірили свою долю саме йому. Результат виборів говорить сам за себе. 54 відсотків “за” – це оцінка роботи міського голови за чотири роки.

Руслан Максимів переконаний, саме партнерські стосунки з усіма гілками влади, як центрального рівня, так і місцевого у поєднанні донорськими програмами, які працюють в Україні здатні дати ту синергію, яка забезпечить позитивний результат для однієї з найбільших об’єднаних громад Тернопільщини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ТГН  

Коментарі