На Тернопільщині хлопець вирішив використати студентку, яка після хмільної вечірки забула про все

Опубліковано:
10 Листопада, 2017

Більше п’ятнадцяти тисяч гривень віддала дівчина із Збаразького району своєму товаришу. Той розповів студентці, що вона пошкодила його авто, – пише Доба.

Дівчина нічого не заперечувала, адже нічого не пам’ятала. Напередодні події вона відпочивала в компанії друзів та випивала. Як результат – на наступний день студентка нічого не могла пригадати.

Цим і скористався її знайомий. Він попросив круглу суму на ремонт іномарки, яку нібито пошкодила неповнолітня. Аби уникнути розголосу, збаражчанка обміняла власні золоті вироби на готівку, які в подальшому передала шахраєві.

Згодом про ситуацію дізналися родичі, які і повідомили поліцейських. Після спілкування з правоохоронцями підозрюваний у скоєнні афери зізнався. 24-річний парубок відповідатиме перед законом відповідно до частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України – шахрайство.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #гроші, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #студентка, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: