У Тернополі водій побив таксиста за прохання переставити авто

Опубліковано:
10 Листопада, 2017

Майданчик поблизу бару “Маяк” – одвічне місце скупчення таксі. Третього листопада, близько 21.00,  біля перевізників припаркувався чоловік на Volkswagen Touareg. Коли його попросили з’їхати зі стоянки, він відреагував неадекватно. 

Спочатку чоловік лаявся, а згодом накинувся на нього з кулаками, звалив з ніг і бив лежачого на землі. Про це повідомив читач  “20 хвилин”. Вже за хвилину постраждалому прибігли допомагати люди, а дебошир швидко сів у авто і втік з місця пригоди. 

Свідки події викликали поліцію, а 41-річного таксиста із травмами забрала карета швидкої допомоги.  Правоохоронці підтверджують цей факт: Volkswagen Touareg справді паркувався на стоянці, а його 33-річний власник загородив виїзд таксі. Наступного дня після інциденту чоловік прибув у відділок поліції із юристом. Правоохоронці опитали обидвох учасників конфлікту, порушнику інкримінують  хуліганство.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #побив, #стоянка, #таксист, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: