Мистецька команда професіоналів презентувала вишуканий каталог

Опубліковано:
9 Листопада, 2017

У культурному житті нашого міста відбулась знакова подія: презентація добротного і водночас вишуканого двомовного каталогу «Історичні постаті Тернопілля» народного художника України Богдана Ткачика. Цей проект здійснено за ініціативи та підтримки  Олександра Смика (управління культури і мистецтв), за сприяння Тернопільської міської ради.

Відбулась урочиста подія у приміщенні Тернопільської обласної організації національної спілки художників, де віднедавна експонується виставка портретів авторства пана Богдана. На захід завітали друзі, знайомі та мешканці міста.

До слова. Творці каталогу – мистецька команда професіоналів: видавництво «Історичні місця рідного краю» , розкішні світлини належать об’єктиву знаного майстра своєї справи Олегу Снітовському, дизайн відомого художника Олега Кіналя.

null

Фото: Валентина Семеняк

 

null

Фото: Валентина Семеняк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #каталог, #мистецтво, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: