Міський голова Сергій Надал відправився у зону АТО, щоб привітати артилеристів з професійним святом (Фото)

Опубліковано:
9 Листопада, 2017

Міський голова Сергій Надал разом із заступником Леонідом Бицюрою побували у зоні проведення АТО, де дислокуються тернопільські артилеристи. Очільник міста привітав їх з Днем ракетних військ та артилерії, а також передав необхідні речі – це будівельні матеріали, засоби гігієни, акумулятори.

null

 

null

«Сучасна війна – це, у першу чергу, війна артилерії. Недаремно на ваших шевронах є надпис: «Вогонь запеклих не пече», адже ви завжди гідно несете свою службу, – сказав очільник Тернополя. – Поки артилеристи стоять на сторожі, мирні українці можуть спати спокійно. Хай Господь береже вас!».

Майор Андрій Бойко зазначив, що дуже приємно, що тернопільська влада їх підтримує та допомагає необхідними речами.

null

 

null

 

null

«За три роки війни на сході артилерія показала, що стримує ворога і не дає йому пройти далі. За цих три роки ми маємо головне досягнення – більша кількість українців живуть в мирі і злагоді», – зазначив Андрій Бойко.

Додамо, що Тернопільська окрема артилерійська бригада брала участь у визволенні Дебальцева, у боях на Світлодарській дузі та в боях за місто Луганськ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий, #донбас, #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #привітання, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: