У Тернополі покажуть фільм, який хочуть номінувати на «Оскар» (Відео)

09.11.2017 11:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

Андрій Єрмак, аби репрезентувати стрічку «Межа». Її допрем’єрний показ відбудеться 9 і 10 листопада.  До речі, вона користується шаленою популярністю у Словаччині, де поставила всі можливі рекорди прокату та від якої висунута на цьогорічну премію «Оскар».

Окрім Тернополя фільм покажуть у Львові, Києві, Дніпрі, Запоріжжі та Одесі.

«Межа» до свого всеукраїнського прокату вже зчинила неабиякий резонанс в Україні та Європі, представивши нашу країну в основній конкурсній програмі кінофестивалю у Карлових Варах, що входить до переліку фестивалів категорії «А». Більше того, саме стрічка «Межа» здобула на фестивалі один із найголовніших призів – Кришталевий глобус за кращу режисерську роботу.

Про словацько-українську копродукцію вже написали видатні світові видання «The Hollywood Reporter» та «Variety», що які порівняли «Межу» з кращими роботами Гая Річі, «Хрещеним батьком» та «Кланом Сопрано».

Також українська рок-легенда Олег Скрипка записав власну версію пісні «Гей, соколи», що стала головним треком словацько-української стрічки «Межа».

Український прокат фільму стартує 16 листопада цього року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі