Степан Барна показав приклад усім мешканцям Тернопільської області (Фото)

Опубліковано:
9 Листопада, 2017

Пік захворювання грипом припадає на зиму. Цього року медики прогнозують три штами грипу. Відтак аби захистити себе від цієї недуги лікарі радять вакцинуватися.  8 листопада своїм прикладом заохотити краян показав Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна. Він отримав щеплення від грипу в амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Про це повідомляють у прес-службі ТОДА.

За його словами, вакцинація значно знижує ризик зараження грипом і в переважній більшості захворювання не наступає. Утім, навіть якщо захворювання виникає, то грип протікає у легкій формі і не призводить до ускладнень.

«Торік понад 9 тисяч жителів Тернопільської області хворіли на грип, але ми розуміємо, що ця цифра є набагато більшою, адже люди проходять лікування в домашніх умовах. А це відповідно ризики та наслідки для їхнього здоров’я. Сьогодні я отримав щеплення від грипу і вважаю, що це правильний крок. Адже минулого року цього не зробив і захворів. І відповідно на лікування витратив більше, ніж тепер заплатив за вакцину, яка, до речі, коштує 184 гривні. Саме тому, сьогодні для нас важливо проводити інформаційну кампанію, адже найгірше це не сам грип, а його наслідки», – акцентував Степан Барна.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вакцина, #щеплення, #ьарна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: