Священик з Тернопільщини взяв участь у всеукраїнському шоу, що доводить до сліз

Опубліковано:
8 Листопада, 2017

Про неординарного священика з Лановецького району, настоятеля церкви у славнозвісному селі Шушківці на Тернопіллі не чув хіба лінивий. Отець Олексій Філюк то «засвітиться» на всеукраїнських каналах, то проводить байкерські з’їзди, то влаштовує кіноперегляди просто неба. А ще отець Олексій веде соцсторінку у ФБ, яка називається Моя Лановеччина.  Саме там сьогодні отець виклав фото, на яких він бере участь у програмі «Сюрприз сюрприз», що на телеканалі СТБ. Як відомо у тій телепередачі розповідають про непрості долі людей, а рідні люди влаштовують героям неабиякі сюрпризи, несподіванки. Ця передача розповідає про добро, чуйність та людяність і не було ще жодної людини, котра дивилася б її без сліз, – пише Реально.

Читайте також

На Тернопільщині священик влаштував для парафіян кінотеатр просто неба (Відео)

«Шановні друзі, хто має бажання побачити знайомі обличчя, то цієї п’ятниці о 20:00 на каналі СТБ дивіться передачу «Сюрприз Сюрприз»», — написав о.Олексій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #телебачення, #тернопіль, #тернопільські новини, #філюк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: