Чому революційне гасло тернопільських радикалів нажило ворогів серед збаразьких перекінчиків?

Опубліковано:
8 Листопада, 2017

Днями ну, дуже «Добрий самарянин» присвятив майже дві сторінки газети «Сила слова» подіям, які відбувалися у Збаражі під час останньої сесії районної ради, та ще й знайшов місце для публічної «сповіді» депутата Петра Напованця, який дотепер не знає, хто його карає: Господь чи люди?

І хоча мешканці цього старовинного міста вже давно озвучують однозначну відповідь на це питання, автор «Сили слова» не перестає сумніватися і, щоб хоч якось відбілити свої не завжди доброчесні вчинки, продовжує наводити тінь на плетінь, – пише Місто.

Та, як то кажуть, про все і за розкладом… 27 жовтня під адмінкорпусом Збаразької районної ради відбувся мітинг представників Радикальної партії Олега Ляшка та активістів, які вимагали від депутата районної ради Романа Обізюка скласти представницький мандат.

– Роман Обізюк, який став депутатом Збаразької районної ради завдяки Радикальній партії Олега Ляшка, «продався» іншій політичній силі. Рішенням бюро Тернопільської територіальної організації Радикальної партії  його було позбавлено членства та прийнято рішення розпочати процедуру відкликання з депутатства. Приїхавши на сесію районної ради разом з головою виконкому РПЛ, депутатом Верховної Ради Василем Амельченком, депутатом Рівненської облради Володимиром Ковальчуком, депутатом Тернопільської міськради Тарасом Серетним, іншими членами партії та активістами ми провели мітинг з вимогою до Романа Обізюка скласти мандат. «Тушку – геть!», – вимагали активісти. І так буде з кожним депутатом, хто зрадить партію! – прокоментував цю подію голова Тернопільської територіальної організації Радикальної партії Олега Ляшка, депутат обласної ради Богдан Яциковський.

Чому революційне гасло тернопільських радикалів нажило ворогів серед  збаразьких перекінчиків?

Ще детальніше і зрозуміло для всіх, присутніх на сесії райради, пояснив позицію партії голова фракції Ігор Сисак. За його словами, логічно, що депутат, який зрадив фракцію і всіляко підігрує іншій політичній силі, не має морального права представляти інтереси виборців, які голосували за нього як за члена РПЛ. А тим паче, коли на порядок денний роботи сесії винесено важливі і актуальні для жителів району питання, при розгляді яких Радикальна партія Олега Ляшка, як завжди, відстоюватиме свою принципову та обґрунтовану позицію.

Логічно було б припустити, що конкретні вимоги мітингарів та чіткі пояснення голови фракції мали б переконати збаражан, які спостерігали за людьми під адмінбудинком, і депутатів райради в тому, що нічого неординарного не відбувається, адже саме на такий публічний осуд заслуговують порушники партійної дисципліни та різного роду політичні перекінчики.

Та «Добрий самарянин» вирішив по-іншому, і на шпальтах «Сили слова» перетворив рядове вирішення внутріпартійних проблем на нічим не прихований «наїзд» на популярну на Збаражчині політичну силу. А підписатися під пасквілем, за який можна понести навіть кримінальну відповідальність, охоче погодився саме Петро Напованець, який свого часу також «побив горщики» з радикалами. У Збаражі давно подейкують, що цей пан у пошуках політичної кар’єри вже далеко не вперше «не сходиться характерами» з політичними силами, адже за 20 років він у залежності від політичної погоди змінив щонайменше вісім різноколірних шаликів. Тепер же, напевно, побачив перспективу у самарян.

До речі, мітингарі під райрадою також були непривітними до колишнього свого однодумця. Можливо, саме тоді Петро Напованець й задався, озвученим «Добрим самарянином» запитанням, хто його карає.

А ви подумайте, депутате, добре подумайте.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #влада, #Збараж, #напованець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: