Українці виписали рекордний штраф за «евробляхи» – 3 мільйони гривень (Відео)

Опубліковано:
8 Листопада, 2017

Приморський районний суд Одеси визнав законною постанову Одеської митниці, яка раніше наклала штраф на водія Cadillac Escalade 2007 року випуску.

Про це повідомляє Politeka, із посиланням на Думская

Відомо, що прізвище порушниці Нікандрова. За словами її представника Назара Ужвого, вона оштрафована за литовські номери на 3 мільйони гривень. Він також додав, що рішення Приморського суду оскаржуватимуть.

Як повідомляють ЗМІ, Нікандрова використовувала зареєстровану на литовську фірму машину, яка була ввезена в Україну в митному режимі «транзит». При таких умовах, машина по країні може їздити не більше 10 діб, однак Нікандрова на цю норму наплювала. Їй інкримінують правопорушення, передбачене ст. 485 Митного кодексу – «дії, спрямовані на неправомірне звільнення від сплати митних платежів».

Санкція статті передбачає штраф у розмірі 300% від несплачених платежів (мито, акцизний податок і податок на додану вартість) – 3 мільйони гривень у випадку з Cadillac Escalade.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #євробляхи, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #одеса, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини, #штраф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: