9 листопада у День писемності проведуть майстер-клас «О рідне слово, що без тебе я?»

Опубліковано:
8 Листопада, 2017

9 листопада 2017 року в Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці проведуть  майстер-клас з української мови «О рідне слово, що без тебе я?». Захід буде присвячений Дню української писемності та мови, який відзначається в Україні 9 листопада з 1997 року. Розпочнеться майстер-клас о 14.30 год. Організатори проведуть фрагменти відеоуроків з культури української мови, практикум з літературного слововживання та наголошування, диктант з самоперевіркою написаного. Майстер-клас проведе викладач української мови та літератури Технічного коледжу Тернопільського національного технічного університету ім. І. Пулюя Тетяна Бойчук. 

Додамо, що за православним календарем, 9 листопада – день вшанування пам’яті Преподобного Нестора-Літописця — послідовника творців слов’янської писемності Кирила і Мефодія.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день писемності, #диктант, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: