9 листопада тернополяни писатимуть XVII Всеукраїнський радіодиктант національної єдності

Опубліковано:
8 Листопада, 2017

9 листопада, у День української писемності та мови, «Українське радіо» проводитиме 17-ий радіодиктант національної єдності. Його транслюватимуть у прямому ефірі філії Національної суспільної телерадіокомпанії України та «UA: Культура».  На першому каналі «Українського радіо» марафон розпочнеться о 12-ій год., текст диктанту розпочне читати о 12:30 год доцент Київського університету ім. Б. Грінченка Олександр Авраменко, текст звучатиме двічі, складатиметься він зі 100 – 120 слів.

Гасло, під яким проходитиме радіодиктант цього року – «Нас багато. Ми різні. Але нас об’єднує спільна мета». Організатори акції нагадують, що диктант, написаний від руки, треба надіслати 9 або 10 листопада за  адресою: Київ-1, Хрещатик, 26. Індекс – 01001. Дату відправлення визначатимуть за штемпелем на конверті. Також диктант можна відсканувати та надіслати упродовж 24 годин із початку акції до 10 листопада 12:00 в електронному вигляді на e-mail: rd@nrcu.gov.uа.Ті, хто напише його без помилок, отримають призи.

Уже 11 листопада об 11:11 на сайті «Українського радіо» опублікують текст радіодиктанту і кожен зможе  перевірити, чи правильно його написав. А підсумки оголосять у грудні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #диктант, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #писемність, #радіо, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: