Священик, який очолив тернопільську єпархію УАПЦ, раніше був у розшуку через крадіжку 100 тисяч доларів

Опубліковано:
8 Листопада, 2017

Новим керуючим Тернопільською єпархією УАПЦ став Преосвященнійший єпископ Одеський і Чорноморський Тихон (Петранюк). Вибори нового архиєпископа відбулись ще 19 вересня. – пише Доба.

Відомо, що єпископ Тихон (Тарас Іванович Петранюк) народився 19 жовтня 1976 року в місті Коломия, Івано-Франківської області. Указом Святійшого Патріарха Філарета, від 23 січня 2004 року, він був возведений в сан протоієрея, і нагороджений хрестом з прикрасами.

З 21 жовтня 2009 по 13 грудня 2010 був єпископом Луганським і Старобільським УПЦ КП. Проте, у березні 2010 року єпископа розшукували за шахрайство. Принаймні про це повідомили на той час в Головному управлінні МВС України у Луганській області.

“Шахрайським шляхом заволодів грошима мешканця міста Луганська у сумі 100 тисяч доларів США та зник. Останній раз розшукуваного громадянина бачили в листопаді 2010 року в місті Києві на Дні народження Філарета (вул. Пушкінська, 36), подальше його місцезнаходження невідоме.”, — зазначалось у повідомленні.

У прес-службі Тернопільської єпархії УАПЦ поки ніяк не прокоментували дану інформацію.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #єпархія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петранюк, #тернопіль, #тернопільські новини, #тихон, #УАПЦ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: