20 тисяч гривень – таку суму пропонував керівнику слідчого відділу за позитивне вирішення питання житель Тернополя. Ще в липні чоловік прийшов до тернопільського відділення поліції і попросився на прийом до когось із керівників слідчого відділу.

Читайте також

У Тернополі чергового чиновника піймали на хабарі
Очільник Вишнівецької ОТГ провів прес-конференцію, головна тема: хабар у розмірі 400 000 грн
На Тернопільщині спіймали чиновника на рекордній сумі хабаря

Чоловіка скерували до виконуючого на той момент обов’язки начальника СВ Тернопільського ВП ГУНП в Тернопільській області. Уже будучи в кабінеті чоловік почав  просити про призначення компетентного слідчого для проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні та вести подальший особистий контроль за ходом слідства. За це пропонував гроші. Слідчий від “винагороди” відмовився і повідомив про факт дачі неправомірної вигоди керівника Головного управління Нацполіції краю.

За спробу підкупити службову особу при виконанні тернополянин постане у суді. Йому загрожує штраф від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кримінал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #слвдчий, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: