Сторож бази відпочинку «Лісова» в Івачеві з сином врятували двох рибалок

Опубліковано:
7 Листопада, 2017

В Івачеві ледь не сталося трагедії. Двоє рибалок впали у воду і могли потонути. На щастя все обійшлося. Їх врятував сторож бази відпочинку «Лісова» в Івачеві разом із сином. Про те, що на ставі перевернувся човен з людьми, сторожу повідомив його онук, який був очевидцем події. Тоді працівник бази покликав свого сина і разом кинулися на допомогу потопаючим. Добратися до рибалок човном було не легко, адже сильний вітер здійняв хвилі. Та все ж чоловіки витягнули потерпілих з води, доправили їх до берега, завели до теплого приміщення, дали сухий одяг та напоїли гарячим чаєм. Рятівники – Юрій та Василь Єгорові ризикували власним життям, адже під час вітру могли перекинутися і їхні човни. Потерпілі є жителями Тернополя, 1988 та 1994 років народження, від госпіталізації відмовились.

Працівники служби порятунку просять закликають мешканців  Тернопільщини бути вкрай обережними на водоймах, оскільки  з початку 2017 року в області втопилися 49 осіб, з них 8 – діти. Про це повідомляють в обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій.

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водойма, #єрогоров, #івачів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рибалка, #рятувальник, #тернопіль, #тернопільські новини, #човен
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: