Пенсії зростуть з 1 грудня?

Опубліковано:
6 Листопада, 2017

Вже з 1 грудня мають зрости  пенсії для інвалідів, заявив віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко в ефірі телеканалу 112.

«Сьогодні в умовах пенсійної реформи перераховувалися тільки трудові пенсії. Соціальні пенсії, в тому числі виплати інвалідам, будуть збільшуватися зі збільшенням прожиткового мінімуму. Наступне збільшення прожиткового мінімуму у нас відбувається з 1 грудня цього року. Тому відповідні виплати будуть збільшуватися з 1 грудня», – зазначив він.

Також Розенко прокоментував виплати «дітям війни».

«Дітям війни» жодного разу з 2004 року не платили надбавки до пенсій в повному обсязі, тому що виділення такої категорії громадян було виключно популістським рішенням тодішньої влади», -заявив віце-прем’єр-міністр.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #1 грудня, #зростуть, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пенсія, #розенко, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: