Міський голова Тернополя прозвітував перед громадою за роботу у 2017 році (Фото, відео)

04.11.2017 20:43   Джерело: Тернопівльська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопільщини

4 листопада у ПК «Березіль» відбувся звіт міського голови Сергія Надала за 2017 рік. Звіти про роботу громадськості представили також керівники виконавчих органів Тернопільської міської ради, після чого очільник Тернополя відповів на запитання тернополян.

«Сьогодні ми з командою за доброю традицією звітуємо перед громадою. Завдяки співпраці та постійному діалогу між громадою, міською радою та депутатами нам вдалося зробити позитивні зміни у Тернополі, - зазначив міський голова. - За минулий рік ми провели велику кількість ремонтно-відновлювальних робіт у парках, скверах, дворах, на дорогах та міжквартальних проїздах. Одночасно ми активно працюємо над збільшенням кількості дитячих та спортивних майданчиків, щоб люди відчували комфорт, а наше молоде покоління було здоровим».

Читайте також

7 способів додатково заробити в Тернополі
Очільник Тернополя отримав почесну відзнаку польського міста Ельблонг
Незважаючи на провокації окремих «активістів», депутати на сесії прийняли важливі рішення для Тернополя

Очільник Тернополя також зазначив, що у місті починає функціонувати нова система оплати і контролю за якістю громадського транспорту, яка дозволить зберегти пільги, контролювати якість перевезень, поступово оновлювати та розвивати транспорт. Окрім того, у місті кращі умови для чесних і порядних підприємців, зокрема введена в дію автоматична система продовження договорів оренди. І це лише незначна частина зробленої роботи.

«У спільній роботі на благо і розвиток Тернополя сподіваюся на підтримку тернопільської громади. Нам потрібна порада і конструктивна критика, яка йде тільки на користь, тому закликаю тернополян бути активними та надавати свої пропозиції», - каже Сергій Надал.

Міський голова також зазначив, що у наступному році місто продовжить працювати у всіх напрямках. Серед пріоритетів - реформа у сфері ЖКГ, кінцевою ціллю якої є цілодобове постачання води і тепла за доступною ціною. Продовжиться ремонт дворів та доріг, планується завершити ремонт дамби і розпочати ремонт Гаївського моста, триватиме реалізація програми «Здоров’я тернополян», розвиток спортивної інфраструктури, планується почати будівництво нового спортивного комплексу тощо.

Зі звітом міського голови Сергія Надала можна ознайомитися на сайті: http://zvit.nadal.te.ua/


 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопівльська міська рада  

Коментарі