Під час обшуку на горищі приватного будинку виявили зелені рослини коноплі, півтора мішка подрібненої речовини, а також дві літрові банки з сушеною та перемеленою марихуаною, – пише НОВА…

189 рослин коноплі, а це майже 45 кг, близько 10 кг сушеної та подрібненої речовини, згортки з марихуаною, а також пістолети ПГШ 790 «Шмайсер», стартовий пістолет «Сталкер» і набої до них — усе це вилучили працівники Збаразького відділення поліції під час обшуку в будинку мешканця одного із сіл району.

За словами заступника начальника Головного управління Національної поліції Тернопільської області Степана Яцуха, незаконне зберігання заборонених речовин працівники кримінальної поліції виявили у ході оперативно-профілактичних заходів щодо протидії кримінальним правопорушенням у сфері наркозлочинності. Під час обшуку на горищі приватного будинку виявили зелені рослини коноплі, півтора мішка подрібненої речовини, а також дві літрові банки з сушеною та перемеленою марихуаною. Власник «зелених насаджень» каже, що усе це зберігав для власного використання. Найімовірніше, мешканець Збаражчини висаджував коноплю між іншими сільськогосподарськими культурами, оскільки працівники поліції виявили та вилучили посеред городу сорок чотири залишки коренів коноплі. Чоловік уже не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців. Наразі його затримали відповідно до ст. 208 КПК, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Збараж, #конопля, #наркотик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: