Одразу двоє жителів села Колодно Збаразького району потерпіли від рук невідомих зловмисниць протягом однієї доби. Троє смуглявих жінок приїхали того дня до села і під приводом купівлі постільної білизни ходили від хати до хати.

Читайте також

Мешканцям Тернопільщини варто остерігатись злодіїв-ромів
Краян обкрадають цигани
26 тисяч гривень через залишений у дверях ключ

До житла 32-річної місцевої жительки шахрайки потрапили, підібравши ключ від вхідних дверей. Обнишпоривши будинок, знайшли сховок із грошима. В жінки зникло 1000 гривень, 100 американських доларів та золоті вироби.

Ще одна жінка залишила будинок відчиненим, а сама пішла поратись по господарству. Повернувшись до свого помешкання, 45-річна господиня помітила відсутність 100 гривень, 50 євро та чималу кількість золотих виробів. Завдані збитки вона оцінила в 50 000 гривень.

Односельчани розповіли правоохоронцям, що вони бачили трьох циганок, які пересувались на автомобілі вітчизняного виробництва червоного кольору. Зловмисниць розшукують.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #цигани
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: