Тернополянам пояснили, що робитимуть із тріщиною на дамбі ставу

Опубліковано:
3 Листопада, 2017

На нещодавно відремонтованій дорозі на дамбі ставу утворилась тріщина. Користувачі соцмереж хвилюються, щоб тріщина, яка проходить через усю проїжджу частину, не розширювалась, – пише БезТабу.

Начальник технагляду міської ради Олег Вітик  пояснює, що ремонт здійснювали у дві черги. У 2016-му році робили гідротехнічні споруди, а в 2017-му здійснювали ремонт від гідротехнічних споруд до польського шлюза. Поперечна тріщина утворилась на місці стику двох ділянок, які ремонтували в різні роки. Фахівці зазначають, що вона не розширюється. Однак, наступного тижня збираються дослідити чи немає тріщин у монолітній плиті.

Зараз припускають, що тріщина є зовнішньою, тож якщо не знайдуть внутрішніх пошкоджень шов законсервують на зиму бітумною обробкою. Це дозволить вберегти його від розширення, передає “Тернопіль житлово-комунальний”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дамба, #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тріщина
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: