Зміни до бюджету внесли депутати Тернопільської обласної ради на черговій сесії вчора, 2 листопада.

Вдалося це завдяки значному перевиконанню доходної частини обласної казни — 30 362,589 тис грн. А ще у нас збільшилися обсяги видатків — на 25 413, 1 тис. грн. Про це розповів директор обласного департаменту фінансів Степан Скибиляк, – пише Голос.

Читайте також

7 сесія Тернопільської обласної ради розпочалась з вручення державних нагород
Сесія Тернопільської обласної ради (Наживо)
Ключові питання порядку денного наступної сесії облради проанонсував Віктор Овчарук

Також депутати прийняли рішення: погодити комунальному підприємству теплових мереж «Тернопільтеплокомуненерго» проведення реструктуризації кредиторської заборгованості за спожитий природний газ, використаний станом на 1 липня 2016 року  для виробництва теплової енергії і не погашеної станом на 31 грудня 2016 року, шляхом укладення договору про реструктуризацію заборгованості за спожитий природний газ з постачальником Національною акціонерною компанією «Нафтогаз України».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік із пістолетом розгулював тернопільським автовокзалом (Фото)

Проголосували за рішення «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, що надаються бюджетним установам, іншим споживачам (крім населення) комунальним підприємством теплових мереж «Тернопільтеплокомуненерго».

Сесія затвердила ряд статутів  у новій редакції — Чортківського обласного комунального міжрайонного бюро технічної інвентаризації, Бережанського обласного комунального міжрайонного бюро технічної інвентаризації, Тернопільського обласного комунального підприємства «Експерт».

Розглянувши майже сто питань, депутати завершили І пленарне засідання 7 сесії обласної ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бюджет, #гроші, #зміни, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #область, #сесія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: