Депутату міськради «світить» п’ять років тюрми через фальшивий диплом

Опубліковано:
2 Листопада, 2017

Поліція переконана, що диплом кандидата фізико-математичних наук у Марії Баб’юк фальшивий. До такого висновку правоохоронці дійшли в результаті розслідування. Відтак жінці загрожує від серйозного штрафу до позбавлення волі на п’ять років, – пише За Збручем.

Читайте також

Галицький коледж: бізнес на дітях
Чи фальшивий диплом директора тернопільського коледжу – розслідує поліція

Проти Марії Баб’юк порушена кримінальна справа, стаття 191-а частина друга Кримінального кодексу України: привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем.

«Щодо цієї ситуації проводилося розслідування. І зараз можемо сказати, що у неї фальшивий диплом кандидата наук. В результаті користування фальшивим дипломом завдано збитків на суму 105 794 гривні, це ті доплати, які вона отримувала за фальшивий науковий ступінь. Відтак порушено кримінальну справу», – відзначив начальник ГУ НП в області Олександр Богомол.

Марія Баб’юк ситуацію пояснила тим, що нібито загубила диплом, а також жінка запевнила, що Міністерство освіти і науки України перевіряло цей диплом й обходилося без зауважень.

Софія Романська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #баб'юк, #диплом, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фальшивка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: