CITY LIFE NEWS: Як проходила ювілейна презентація глянцю (Відео)

Опубліковано:
2 Листопада, 2017

19 жовтня, у бенкетному залі ресторану «Водограй» відбулася 20 ювілейна презентація журналу CITY LIFE, на якій зібралося близько 300 гостей. На заході дивували модними fashion показами, насиченою шоу-програмою та розіграшем подарунків.

На обкладинці 20 ювілейного випуску – моделі CITY LIFE MODELS (Соломія Синявіцька, Діана  Пилипчук, Каріна Горопашко, Віталій Павлик, Олеся Дурняк, Анастасія Левчук, Соломія Богоніс, Христина Дурняк, Тетяна Кічула).  Адміністратор модельної школи CITY LIFE MODELS Тетяна Шило каже, що їхня школа доросла до того, щоб презентувати її на обкладинці глянцю. Зйомка обкладинки проходила професійно, швидко та організовано. Кожен чітко знав свою роботу. Моделі справилися на всі 100% зі своїм завданням. Постановка вийшла такою, як і планували.

Традиційно вечір відкрили співвласниці журналу – Тетяна Шершун та Маріанна Балабан. У своєму вітальному слові дівчата подякували клієнтам та читачам за те, що працюють з ними з першого по двадцятий номер.

Читайте також

20 ювілейна презентація журналу CITY LIFE: яскрава шоу-програма, вихід CITY LIFE MODELS, розіграш путівки в Єгипет
Тернополяни можуть дізнатися більше про Ярославу Музику, творчість якої вплинула на українське мистецтво

 Драйвово розпочав вечір Віталій Костюк з шоу-балетом Lavita show із піснею Show must go on. Запальна атмосфера панувала протягом усього заходу.

Випускники CITY LIFE MODELS SCHOOL отримали дипломи та портфоліо. Протягом вечора моделі дефілювали, демонстрували свою професійність.

Танцювальний дарунок для гостей свята підготував колектив World dance.

До вітального слова запросили й моделей з обкладинки. Діти поділилися своїми враженнями зі зйомки. Студія фруктових композицій Fruit art підготувала для обличь з обкладинки  подарунки – оригінальні та незвичні букети.

Співочий номер подарував співак Тарас Мельник, який виступав ще на перших презентаціях журналу.

Гостям продемонстрували покази нових колекцій одягу: показ курток, хутра та шуб від салону Ferrizo, дитячий одяг від магазину Kids fashion, Collection Glamorous children from Angela Rosh.

Модний та оригінальний показ зачісок організувала ТМ Inebrya та салон краси  «Красуня».

Lavita show подарували грузинський та танцювальний номери.

Під кінець презентації обрали переможця акції «Осінній бум»!

Головна частина, яку чекали усі – розіграш путівки в Єгипет від турагентства Coral travel. Серед декількох претендентів на перемогу, путівку отримала – Галина Каліщук, власниця бутику «Від щирого серця».

Дякуємо за підтримку заходу генеральному партнеру ТОВ «Микулинецький бровар».

Залишайтеся з нами – З НАМИ ЗАВЖДИ ПОПЕРЕДУ!

Підготувала Тетяна ШИЛО

CITY LIFE NEWS 
Презентація 20 ювілейного випуску журналу CITY LIFE. 
Ідея – Андрій Тернопільський, Тетяна Шило 
Втілення – Володимир Демкович 
Ведучі – Андрій Білецький, Тетяна Шило 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #CITY LIFE, #глянець, #журнал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #презентація, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: